Weboldal készítés

Ma ha valamelyik cég nincs rajta az interneten, az olyan, mintha nem is létezne. Hallották már ezt a mondást?

A legtöbb dolgot/szolgáltatást/terméket először a neten szörfözve keresik az emberek, és sokan csak azután döntenek a vásárlás mellett. Okostelefonok, táblagépek világában ez a legegyszerűbb módszer. Főleg ez akkor jelentős mértékű, ha webáruház is tartozik magához az üzlethez.

A másik eset, amikor már van valakinek saját weboldala, de már régi, elavult, és nehezen találják meg a keresőmotorok. Ön melyik csoportba tartozik?

Mi segítünk Önnek, hogy korszerű, mobilbarát, alap keresőoptimalizált weboldala lehessen, amellyel bátran megjelenhet a vásárlók, vagy az ügyfelei előtt!

Milyen is egy általunk elkészített weboldal?

A képzelet szab csak határt! Megtervezzük az Ön által elképzelt oldalt, logót, kitaláljuk a színvilágot, a menürendszert, és még sok olyan fontos dolgot, amit szinte “kínai” lenne leírni a laikusok számára. Folyamatosan egyeztetve néhány hét alatt olyan weboldalt készítünk Önnek is, amelyet szeretne!

 

Nálunk a munka nem ér véget azzal, hogy átadjuk a weboldalt! Előre egyeztetett idő áll a rendelkezésére, egy úgynevezett tesztidőszak, amikor bármit megváltoztatunk, ami Önnek nem tetszik. Folyamatosan figyelemmel kísérjük az átadott, és általunk készített weboldalakat, kérés esetén karbantartási szerződést köthet velünk, így garantált, hogy mindig friss, naprakész lesz az elkészített weboldal!

 

Önnek is tetszik az ajánlat? Üljünk le egy kávára, beszéljük át az elképzeléseit, hogy segíteni tudjunk a megvalósításban!

Kérdése van? Szeretné, ha az Ön válláról is levennénk a terhet, és nem veszne el az online marketing világában? Akkor a legjobb helyen jár!

Írjon nekünk, miben segíthetünk Önnek vagy a cégének, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

8 + 9 =

Budapest, Avar u. 25/B 1.6.

info@monkeymarketing.hu

+36 20 240 7788

Ajánlott partnerek:

Mobilbarát weboldalak készítése | webfejlesztés | online marketing tanácsadás és megvalósítás | Google optimalizálás | AdWords és Facebook hirdetések | Online ügyfélszerző rendszerek építése

Küldje el üzenetét nekünk!

Amennyiben kérdése van, ne habozzon megírni nekünk. Általában egy munkanapon belül keressük, válaszolunk