Korábbi munkáink

babettberkes.hu

Az oldal elkészítésekor a legfontosabb szempontok a célközönségnek megfelelő reszponzív dizájn kialakítása, a kész tartalmak kereső optimalizálása és a potenciális ügyfelek részére átfogó ajánlat biztosítása volt a cél. Minthogy már volt az oldalnak tartalma, ezért alapvető volt a keresési helyezések megtartása és fejlesztése. Az alap oldalak mellett a blog oldalak átépítése is megtörtént.

contacttours.hu

Az oldal felépítése egy korábbi nem reszponzív témában történt meg. Ennek átalakításaként új dizájnt és tartalmi struktúrát kapott az oldal. A tartalmak keresőoptimalizálása mellett egy logikus ajánlati szerkezet kiépítése is megtörtént. Fontos szempont volt az utazási iroda elérhetőségének folyamatos biztosítása és érdeklődők gyűjtése is.

tutilencse.hu

A webáruházat egy más motorról migráltuk át a Woocommerce-re körülbelül 30 000 termékvariánssal. Az oldalt integráltuk a Facebookhoz, posztjai automatikusan jelennek meg a rajongói oldalon. Keresőoptimalizálás mellett az oldal folyamatos Google AdWords és Facebook hirdetéseit is kezeljük.

tunderujjak.hu

Az oldal egy élelmiszer nagykereskedés bemutatkozó oldala, melyben egy Woocommerce webáruház is helyet kapott. A termékkategóriák és alkategóriák kialakítása mellett a termékek megjelenítését és a választék folyamatos követését végezzük. Az oldal reszponzív dizájnnal készült el.

szeusz-t.hu

A Szeusz-T Kft. oldalának elkészítésekor a korábban más CMS-ben elkészült tartalmakat migráltuk át WordPress motorra. Minthogy a korábbi oldal nem volt reszponzív és keresőbarát kialakítású, ezért ez a két szempont fontos cél volt az új oldal készítésekor. A termékek, termékcsaládok új termék oldal struktúrát kaptak és a képanyagot is jelentősen megfrissítettük.

 

kremneked.hu

A weboldal elkészítésekor egy olyan modern és elegáns oldal megálmodása és megvalósítása volt a cél, amely hűen tükrözi a hozzá kapcsolódó kozmetikai üzlet igényességét. Bár első körben nem volt szándék termékek értékesítésére, a fejlesztés során ezt is bele kellett illeszteni a weboldalba.

lilimod.hu

A weboldal fejlesztését úgy vettük át, hogy a tulajdonosa nem hitte el, hogy ez valaha  el is fog készülni, mert a korábban a feladattal megbízott cég nem fejezte be. A weboldalt teljesen új dizájnra alakítottuk át, kiépítettünk egy Woocommerce webáruházat benne és feltöltöttük a termékekkel. A felhasználói tréningekkel együtt is határidőre átadtuk. A weboldal publikálásait integráltuk Facebookhoz.

uzletsvajcban.hu

A weboldal kialakításakor az elsődleges célkitűzés egy üzleties és elegáns oldal létrehozása volt, ahol a vállalkozás új ügyfeleket tud gyűjteni és meg tud jelenni a potenciális partnerei felé. A svájci székhelyű cég részére fontos volt a határidők pontos betartása mellett az, hogy a weboldal technikailag kiszolgálja az ügyfeleiket és jó imidzset biztosítson nekik.

denti.hu

A weboldal céljaként a lehetséges páciensek részére történő világos információ átadás volt a célja a megbízónknak. Egy hasonlóan fontos célkitűzés volt a cég létező weboldalának dizájn elemeinek öröklése ezen a weboldalon is, hogy vizuálisan illeszkedjenek egymáshoz a weboldalaik a különböző célcsoportjaik ellenére is.

drsudarmiklos.hu

A weboldallal szembeni igények között elsősorban a modern technikai kialakítás (reszponzív dizájn) és az átlátható, egyszerű szerkezet voltak. A weboldalnak képesnek kell lennie a potenciális ügyfelek részére megadni azt az impulzust, amivel kapcsolatba lépnek az irodával. Minthogy az oldalt nulláról kellett elkészíteni, ezért fontos volt a közös gondolkodás az online megjelenésről.

dentisystem.hu

A cég weboldalának frissítésekor a következő szempontok voltak a legfontosabbak: képesek legyenek belső erőforrásból megoldani a tartalmak frissítését és kihelyezését, a weboldalt ergonómiai szempontból át kellett vizsgálni és a felhasználói élményt javítani. A weboldal tartalmát Drupalból kellett átemelni a WordPressbe és a dizájnt a lehető legkisebb mértékben átalakítani, mert a vállalat arculatát meg akarták őrizni.

Budapest, Andor u. 21. 1119

info@monkeymarketing.hu

+36 20 240 7788

Ajánlott partnerek:

Mobilbarát weboldalak készítése | webfejlesztés | online marketing tanácsadás és megvalósítás | Google optimalizálás | AdWords és Facebook hirdetések | Online ügyfélszerző rendszerek építése

Küldje el üzenetét nekünk!

Amennyiben kérdése van, ne habozzon megírni nekünk. Általában egy munkanapon belül keressük, válaszolunk